Cateva trucuri pentru ca machiajul sa-ti reziste mai mult!

Fie ca vorbim despre machiajul de zi sau cel de seara, acesta trebuie sa fie cat mai rezistent. Nu ne place ca rimelul sau creionul dermatograf sa curga si nici fondul de ten sa se estompeze sau stearga de pe ten. De aceea, pentru ca machiajul sa-ti reziste mai mult, clickme.ro iti ofera cateva sfaturi, numai bune de pus in practica.

 

Nu te machia imediat dupa dus

Chiar daca este un obicei sa te machiezi in baie, imediat dupa ce ai facut dus, renunta la aceasta practica. Aburul din baie dauneaza produselor de machiaj si astfel nu vei avea un machiaj rezistent si frumos pe tot parcursul zilei. In plus, tenul tau nu absoarbe bine crema sau fondul de ten imediat dupa ce ai iesit din dus.

 

Pudra se aplica dupa fondul de ten

Pentru ca fondul de ten sa-ti reziste mai mult pe ten, trebuie sa folosesti pudra.

 

Cu un servetel poti absorbi grasimea de pe fata

Atunci cand fata incepe sa luceasca din cauza excesului de sebum, nu trebuie sa aplici un nou strat de pudra sau fond de ten, ci doar sa te tamponezi usor cu un servetel. Acesta iti va absorbi din uleiul de pe fata si nu vei mai avea aceasta problema.

 

Nu te atinge pe fata

Daca vrei ca machiajul sa-ti reziste cat mai mult, trebuie sa eviti sa te atingi pe fata. In plus, pe maini ai o multime de bacterii, care pot duce la aparitia acneei.

 

Nu uita de scrubul saptamanal

Exfolierea tenului este obligatorie daca iti doresti un machiaj reusit, care sa reziste de-a lungul intregii zile.