Semne care iti spun ca s-a indragostit de tine!

Va vedeti de ceva timp, insa nu si-a exprimat sentimentele fata de tine si tu nu stii ce sa crezi. Oare este barbatul pe care il asteptai? Oare te iubeste? Oare are rost sa investesti in aceasta relatie? Iata cateva semne care iti spun ca s-a indragostit de tine!

Te atinge in public

Barbatilor nu le place sa-si arate afectiunea in public. Chiar daca acasa este un amant de nota 10 si te rasfata, in public este posibil sa isi schimbe comportamentul. Insa, daca te atinge, te tine de mana sau de mijloc, te imbratoseaza sau te vrea mereu langa el in public, atunci cu siguranta are ceva sentimente pentru tine.

Nu vrea tot timpul sex

Ti s-ar parea ciudat sa te refuze cand vine vorba de sex, insa acest lucru iti demostreaza ca nu este langa tine doar pentru sex. Cauta in tine o femeie cu care sa-si petreaca timpul liber, cu care sa se inteleaga si in afara asternuturilor si care sa-l inteleaga atunci cand nu are chef de sex.

Te-a prezentat prietenilor

Trebuie sa stii ca un barbat isi prezinta iubita prietenilor doar daca este o relatie serioasa si se vede alaturi de aceasta si peste ceva timp. Mai mult, daca vrea sa ii cunosti si familia, nu trebuie sa mai ai niciun dubiu: cu siguranta te iubeste!

Isi cere scuze cand greseste

Barbatilor nu le place sa-si ceara scuze, indiferent ca au gresit sau nu. Daca iubitul tau isi recunoaste greselile si isi cere scuze, inseamna ca tine la tine si ca nu vrea sa isi bata joc de relatie.

Lupta pentru tine

Uneori, prietenii iubitului pot fi dificili si chiar il pot indemna pe acesta sa renunte la tine, din diferite motive. In cazul acesta, iubitul tau are doua alternative: fie renunta la tine si isi asculta prietenii, fie le tine piept si lupta pentru tine deoarece nu suporta gandul ca te-ar putea pierde.

Se gandeste la tine

Barbatii au o multime de lucruri la care sa se gandeasca atunci cand sunt singuri. Insa, anumiti barbati chiar se gandesc la modalitati de a-si surprinde iubita si de a-i face o bucurie. Daca si iubitul tau este plin de surprize, poti fi sigura ca simte ceva pentru tine.