Alex si Antonia se muta impreuna?

Nu mai este un secret faptul ca Antonia si Alex Velea sunt impreuna si ca vor avea un copil. Insa lucrurile merg atat de bine intre artisti, incat acestia au planuri mari de viitor si vor sa-si construiasca o casa unde sa se mute impreuna.

“Lucian Mitrea i-a aratat lui Velea un teren din comuna Pantelimon. Mitrea ridicase doua blocuri si trei case in zona respectiva si mai avea un lot disponibil. Da, el este impresar, dar are si o firma de constructii. Are oameni profesionisti, echipa si se ocupa de constructii de la A la Z. Zona este buna. Este in comuna Pantelimon, dar intrarea se face prin  strada Cernica. Practic, la 50 de metri de terenul unde o sa se inalte casa lui Velea, locuiesc intr-un complex rezidential mai multe vedete. Aici a stat in trecut Andra si Maruta, iar acum locuiesc Marius Moga, Adi Sina si Andreea Banica”, a declarat o persoana din zona pentru WOWbiz.

“Am discutat despre asta cu Alex, este normal cata vreme suntem impreuna. Da, am vorbit, ne-am gandit la asta, insa nu am avansat in niciun fel. Este doar la stadiul de intentie, de „ne-am gandit sa”. Nu ne-am cumparat inca niciun fel de teren!”, a explicat Antonia, pentru WOWbiz.