Te poti abona pe OnlyFans anonim?

Anul este 2022, iar abonarea la OnlyFans a cuiva este la fel de demn de stiri precum urmarirea Instagram -ului . Totusi, daca preferati sa va pastrati cititul sufocant pentru dvs., probabil va intrebati daca va puteti abona anonim.

Fie ca esti stanjenit de continutul pe care il vezi sau chiar iti place sa pastrezi lucrurile private, fie ca ai fost curios, dar nu esti pregatit sa mergi direct, s-ar putea sa nu vrei sa-ti pui numele chiar in mijlocul paginii tale.

Cum sa va inregistrati pentru OnlyFans in mod privat?

Pentru a vizualiza orice continut de pe site, gratuit sau platit, trebuie sa creati o pagina pe site. Cand va inregistrati, va solicita un e-mail, o parola si un nume. Fiti atenti: numele pe care il introduceti va fi numele dvs. afisat pe site, asa ca daca incercati sa pastrati lucrurile private, poate doriti sa utilizati o porecla sau un pseudonim.

Site-ul va va trimite un e-mail (pe care va trebui sa il confirmati) pentru a va finaliza profilul, apoi puteti dezactiva toate notificarile prin e-mail, ceea ce inseamna ca OnlyFans nu va va mai trimite e-mailuri.

Odata ce iti confirmi e-mailul, vei fi directionat catre profilul tau. Acolo, site-ul va va oferi un @username generat aleatoriu, care este separat de numele dvs. afisat. (Este un fel de Twitter , unde numele dvs. afisat si @numele pot fi diferite.)

Numele tau de utilizator va fi, de asemenea, adresa URL pe platforma creatorului, asa ca daca cineva te gaseste sau merge la OnlyFans.com/your-username, iti va gasi pagina. Il poti schimba cu ceva diferit sau il poti lasa la intamplare.

De acolo, puteti adauga fotografii profesionale si de antet, o biografie, locatie si chiar Spotify -ul dvs. De asemenea, va puteti conecta „lista de dorinte” de pe Twitter , Google si Amazon . Desigur, nu puteti adauga niciunul dintre aceste lucruri, facand pagina dvs. cat mai „anonima” posibil. (Daca nu adaugati nimic, daca cineva va gaseste pagina, va arata ca fotografia de mai jos.)

Daca ca Bella Thorne vrei sa faci bani din platforma, adica ca artist, va trebui sa adaugi un profil, o fotografie de antet si o biografie. Dar numele si imaginea dvs. pot fi un pseudonim si un avatar pentru a va proteja identitatea reala.

Platile OnlyFans pot fi anonime?

Ti-ai creat pagina, ai gasit un creator care iti place si acum trebuie sa-i platesti niste bani. Daca utilizati site-ul doar pentru a va abona la paginile altor persoane, va trebui sa adaugati un card de credit/debit.

Site-ul va efectua o taxa unica de 10 centi pentru a testa contul, care va aparea ca „OnlyFans” in extrasul de cont. De atunci, cardul tau va fi taxat, in numele tau real, pentru abonamentele tale lunare, precum si pentru orice achizitie in aplicatie pe care le faci.

Exista doua tipuri de pagini pe site: pagini gratuite care nu percep un abonament lunar, dar taxeaza pay-per-view ( PPV ) pentru fiecare postare si pagini cu abonament care percep o taxa lunara pentru a accesa majoritatea postarilor. Creatorii decid cum sa-si configureze paginile si pretul intregului continut.

Toate costurile dvs. vor aparea pe extrasul dvs. bancar ca „OnlyFans”. Aveti si optiunea de a adauga bani in „portofel” pe site, ceea ce inseamna ca puteti preincarca bani. Veti fi taxat o singura data pentru banii pe care ii adaugati, dar acestia vor aparea in continuare sub numele site-ului in extrasul dvs. bancar.

Prin urmare, oricine are acces la extrasele dvs. bancare sau la aplicatia bancara online va putea vedea ca platiti pentru OnlyFans. Daca doriti sa castigati bani ca artist, va trebui sa conectati un cont bancar si sa va verificati varsta cu un act de identitate cu fotografie.

Daca nu aveti un cont bancar, il puteti conecta la un cont bancar PayPal . In orice caz, va exista o legatura intre pagina si numele tau real prin informatiile tale bancare, chiar daca acel link nu este public.

Indiferent daca va creati sau va abonati, va puteti face pagina actuala destul de anonima utilizand un nume de utilizator secret si nu incarcand o fotografie. Cu toate acestea, va trebui sa va conectati adresa de e-mail si contul bancar pentru a plati creatorii de pe platforma.

Desi va puteti dezabona de la e-mailuri si informatiile dvs. de contact nu sunt listate public, contul dvs. bancar va afisa „OnlyFans” daca efectuati sau primiti plati. Asa ca iata-l: oameni buni, tot ce ati vrut sa stiti despre mentinerea contului cat mai privat posibil.