Relaxeaza-te in cele mai bune spa-uri naturale din lume

Ofera-ti o mica pauza si uita de stres intr-una dintre cele mai bune spa-uri naturale din lume. Impartasim aceasta mica lista cu unii dintre ei

Sunt putine placeri in viata comparabile cu relaxarea intr-o destinatie paradisiaca departe de orice si cu cea mai buna atentie care poate exista. Desi calatoriile sunt acum o problema in asteptare din cauza pandemiei de Covid-19, nimic nu ne impiedica sa visam si sa planificam care va fi prima noastra iesire de placere. De aceea va lasam o mica lista cu 6 dintre cele mai bune spa-uri naturale din lume.

Aici va puteti scutura de rutina, de preocuparile zilnice si de izolarea care a provocat mii de ravagii in intreaga lume. Cunoaste cele mai bune temple naturale ale relaxarii si scufunda-te in natura pe care ti-o aducem.

Spa-uri naturale in cele mai bune destinatii din lume

Laguna Albastra (Reykjavik, Islanda)

Apa la 37 de grade Celsius intr-un mediu care este de 5 pana la 8 grade. Va trebui sa te gandesti mult inainte sa-ti dai jos haina. Aceasta apa termala este unica, deoarece doua treimi din ea provine din mare, iar restul din apa de ploaie. Isi obtine frumoasa culoare turcoaz din algele albastre-verzi, care distrug si bacteriile poluante aduse de scalatori, protejeaza pielea de razele UV si stimuleaza productia de colagen.

Apa acestei Lagune Albastre este purificatoare, atat de mult incat dermatologii islandezi sustin virtutile sale vindecatoare asupra celor afectati de psoriazis. efectele pozitive sunt potentializate daca persoana interesata este implicata in noroiul lagunei.

Izvoarele termale Evason Ma’In, Iordania

Un peisaj demn de film, o destinatie de vis. Inconjurat de munti si la doar 30 de minute de Marea Moarta, Iordan ‘s Evason Ma’In Hot Springs este un complex in stil oaza, cu o piscina in aer liber si un centru spa, situat chiar sub un izvor termal in cascada.

La Six Senses Spa sunt oferite tratamente asiatice si marine.

Yanpanchen (Lhasa, Tibet)

In tinuturile magice si frumoase ale Tibetului vom gasi acest peisaj geotermal, poate cel mai mare de pe aceasta lista. Cu 40 de kilometri patrati si apa calda la 70 de grade Celsius, in Yanpanchen vei gasi mii de bule si o ceata deasa si unica.

Muntii si pajistile sunt invaluite de aburi, la 90 de kilometri de Lhasa. Cel mai impresionant lucru este ca poti face o baie in apa fierbinte la 4.200 de metri deasupra nivelului marii. Dar cel mai bun moment pentru a te scufunda este la prima ora dimineata, pentru a te bucura de acel miracol rar de a vedea cazand fulgi de zapada in timp ce faci o baie fierbinte delicioasa.

Te poate interesa: Hakone Kowakien Yunessun: Un spa plin de vin rosu, cafea, ceai si sake

Sanduny Banya (Moscova, Rusia)

Acum este timpul sa calatorim la Mama Rusia. In inima Moscovei, veti gasi combinatia perfecta de relaxare si arhitectura. Sanduny Banya a fost fondata in 1808 de un actor de la curtea tarilor, care a decis sa creeze aceste bai langa raul Neglinnaya.

Acest loc are opt bai de stiluri diferite, unde se amesteca cultura rusa, indiana si romana . Masajele, tratamentele faciale si intinerirea va vor schimba fata in cateva ore de la vizitare

Dupa aproape un secol de la deschidere, in 1896 au primit o mana de pisica pentru a fi deja invelite intr-o arhitectura magnifica. Interiorul sau bogat decorat aminteste de tarii vechii Rusii, cel care stralucea pentru puterea sa militara si politica.

One&Only Spa by ESPA (Insulele Maldive)

Din Rusia rece mergem spre caldele si paradisiacele Insulele Maldive. Intre nisipul alb si golfurile turcoaz se afla One&Only Spa by ESPA, un refugiu care ofera tot felul de tratamente de lux cu vederi spectaculoase ale oceanului.

Puteti gasi piscine de vitalitate, jacuzzi de cristal, bai de aburi, saune, fantani de gheata, dusuri revigorante, o gradina exotica de ceai, pavilioane de relaxare si cursuri de yoga si meditatie intr-un studio suspendat deasupra apei. 

Shandrani Resort & Spa (Mauritius)

Shandrani Resort & Spa ofera o vacanta de lux all-inclusive in Mauritius. Pe o peninsula privata si in inima Parcului Maritim, cu vedere la rezervatia naturala Ile aux Aigrettes, hotelul are trei plaje private de nisip fin, cinci restaurante, un teren de golf si tot felul de activitati nautice.

Cel mai bun lucru este spa -ul si un centru de wellness afiliat casei Clarins care ofera oaspetilor si mai mult lux si confort. 

Aceasta este doar o mostra dintre cele mai bune spa-uri naturale din lume, poate ca in curand vom face una dintre cele mai bune din Mexic.