Operatii estetice pentru barbati!

Credeai ca doar femeile vor sa arate intotdeauna bine si sa fie admirate? Ei bine, iata ca si barbatii apeleaza la procedurile cosmetice sau chirurgicale de infrumusetare. De fapt, in ultimii ani, chiar s-a constatat o crestere a numarului de barbati care trec pragul unui medic estetician. Insa sa vedem la ce proceduri apeleaza acestia.

Lifting facial

Pe primul loc in randul barbatilor, se afla operatia de lifting facial, care promite o intinerire de cativa ani in doar cateva luni. Procedura este una destul de dificila, insa barbatii nu se feresc de astfel de interventii.

Botox

Toxina botulinica este folosita pentru a umple ridurile si a le diminua. Botoxul se poate folosi inca de la varsta de 30-35 de ani, atunci cand nu este recomandat liftingul facial. Deoarece si barbatii se ingrijoreaza de cum arata, aleg sa fie supusi unor astfel de proceduri noninvazive.

Implanturi

Aici putem vorbi de o multime de implanturi. Pentru barbati, cele mai in voga sunt implanturile pentru piept, pentru fese, pentru brate si picioare. In acest fel, nu mai sunt nevoiti sa se antreneze ore in sir la sala de forta pentru a avea un corp asa cum isi doresc. Dupa cateva proceduri chirurgicale si cateva mii de euro cheltuiti, barbatii pot arata perfect.

Abdominoplastie

Si barbatii au complexe de felul in care arata, iar pentru cei care nu au timp de dieta sau de sport, chirurgia estetica este raspunsul. Abdominoplastia este unul dintre cele mai ascunse secrete ale barbatilor.

Ginecomastia

Aceasta operatie este necesara barbatilor care au pierdut foarte mult din greutatea corporala si au ramas cu surplus de piele la nivelul sanilor. Prin ginecomastie se obtine reducerea sanilor.

Transplant de par

Foarte multi barbati sunt frustrati de faptul ca parul lor incepe sa cada si ca nu mai sunt cum erau in tinerete. Depinde de la barbat la barbat gradul de alopecie sau momentul in care incep sa cheleasca. De aceea, medicii esteticieni au gasit o modalitate de a le reda macar o mica parte din podoaba capilara inainte de chelire. Transplantul de par este chiar o interventie la moda printre mai multe vedete autohtone, precum Mihai Traistariu sau Catalin Maruta.