Cum sa iti ingrijesti jucariile sexuale

Jucariile sexuale pot imbunatati semnificativ viata sexuala. Acestea pot fi folosite atat de femei cat si de barbati pentru senzatii puternice si orgasme intense. Este important de stiut ca jucariile sexuale trebuie intretinute corespunzator pentru a nu va pune in pericol sanatatea si pentru a putea fi utilizate o lunga perioada de timp. Cum sa iti ingrijesti jucariile sexuale? Continua sa citesti acest articol pentru mai multe informatii utile.

Inainte de orice altceva, asigura-te ca jucariile sunt tinute intr-un loc sigur

Jucariile sexuale pot imbunatati viata sexuala a unui cuplu, si totodata pot fi foarte utile atunci cand nu esti intr-o relatie si te masturbezi destul de des vizonand filme xxx cu amatori. Cu siguranta cu totii ar trebui sa avem macar o astfel de jucarie daca nu mai multe. Este foarte important, mai ales pentru cuplurile care au copii, sa se asigura ca isi tin jucariile sexuale departe de ochii acestora. Gaseste un sertar unde stii ca nimeni altcineva nu are acces in afara de tine si de partenerul tau. Acesta poate fi ori un raft inalt din sifonierul tau sau chiar un seif in cazul in care ai asa ceva in locuinta ta. Ideea este ca nimeni altcineva sa nu aiba vreodata acces la jucariile tale, si aici nu ne referim doar la copii. Imagineaza-ti cum ar fi sa vina socrii tai in vizita la tine si sa dea peste aceste jucarii. Ar fi o situatie destul de deranjanta, si cu siguranta nu vrei sa se intample asa ceva. Asadar, pentru a evita astfel de momente neplacute, asigura-te ca tii jucariile sexuale la loc sigur unde nu le va gasi nimeni.

Curatati jucariile imediat dupa ce au fost folosite

Jucariile trebuie intotdeauna curatate imediat dupa ce au fost utilizate. In general, aceste accesorii sunt confectionate din materiale foarte rezistente dar care daca nu sunt intretinute corespunzator se pot deteriora. Este recomandat ca imediat dupa folosire aceste jucarii sa fie spalate cu apa calda si detergent lichid. Nu uita sa le clatesti foarte bine. Dupa acest pas, urmatorul este acela de a le curata cu ajutorul unui lichid destinat curatirii acestora. Aceasta solutie poate fi achizitionata de la orice magazin de jucarii pentru adulti. De asemenea, este important sa iei in considerare materialul din care sunt confectionate obiectele. In cazul in care materialul este poros, atunci trebuie sa utilizezi apa calda si sapun. Uscarea se face treptat la temperatura camerei. Nu freca niciodata jucaria cu prosopul.

Respecta cu strictete aceste sfaturi

Este esential sa respecti cu strictete aceste sfaturi. Curatirea improprie sau inexistenta poate cauza diverse probleme de sanatate. Pot aparea numeroase bacterii care pot cauza o multime de infectii. Acestea pot include si infectii cu transmitere sexuala, sau chiar infectii gastro-intestinale. Asa cum am spus mai devreme, curatirea se face in functie de materialul din care este realizata jucaria. Poti gasi pe ambalaj mai multe informatii utile despre modalitatea de intretinere a acestor obiecte. Daca toti pasii sunt respectati intocmai, atunci cu siguranta te vei putea bucura de aceste jucarii pentru o lunga perioada de timp.