Tarot online – intuitie si emotii indicate de Marea Preoteasa

Secretele, intuitia si misterul sunt principalele simboluri ale cartii de Tarot Marea Preoteasa. Marea Preoteasa este singura carte de tarot adorata cu adevarat de cititorii in tarot si tarot online, in ciuda faptului ca prezenta acestei carti poate insemna adesea ca viitorul nu este menit sa fie cunoscut. 

Marea Preoteasa este cartea care face apel la puterea intuitiei ce zace in fiecare persoana. Acolo unde apare aceasta carte, va puteti astepta la o dezvoltare neasteptata a intuitiei. Daca citesti pentru o alta persoana, vei sesiza o latura sensibila. Persoanele carora le apare cartea de tarot Marea Preotesa ar putea lucra intr-o profesie metafizica sau o profesie care se ocupa cu vindecarea sufletului.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, veti gasi un astfel de job in viitorul apropiat. O citire zilnica in cartile de tarot online este ideala pentru a afla ce va rezerva viitorul. Cartile ascund sfaturi nepretuite cu privire la deciziile pe care sa le luati in fiecare zi. Pe www.tarot.ro puteti accesa o etalare a cartilor de tarot instant, acesta fiind un site de tarot online gratis.

Tarot online – Marea Preoteasa dragoste si relatii

Multi oameni intra in panica atunci cand cartea de tarot Marea Preoteasa apare intr-o citire a tarotului. In pozitie verticala, aceasta carte de tarot, este adesea dificil de interpretat. Desi este adevarat ca aceasta carte poate simboliza secrete si implica aspecte ce tin de infidelitate, este mai frecvent ca aceasta sa reprezinte exact ceea ce trebuie dezvaluit pentru a merge mai departe in viata.

In mod similar cu simbolul cartii de tarot Luna, intr-o citire personalizata a tarotului (in acest caz, o citire a tarotului cu o intrebare specifica despre dragoste), de obicei, Marea Preoteasa este un semn ca nu trebuie sa stii inca ce se intampla in viitor. Ar trebui sa traiesti in prezent si sa nu-ti faci griji cu privire la ce se va intampla. Marea Preoteasa afirma ca ceea ce iti este destinat, se va intampla la momentul potrivit.

Marea Preoteasa – tarot online sentimente

Marea Preoteasa vorbeste despre sentimente care se schimba adesea. Cel care apeleaza la tarot nu stie ce simte si / sau sentimentele par inaccesibile. Astfel, de multe ori, acea persoana incearca sa isi desluseasca sentimentele, dar tot nu isi da seama cu ce se confrunta. Cel mai probabil, acea persoana doreste stabilitate si isi cauta sufletul pereche pregatit de destin. Partenerul predestinat este cel care ii face sa se simta stabili si siguri. Nu va faceti griji prea mult daca viitorul nu va poate fi dezvaluit. Uneori, inseamna doar ca trebuie sa alegi singur calea pe care sa o urmezi sau ca trebuie sa inveti o lectie. 

Marea Preoteasa – tarot online cariera si afaceri

Daca va orientati atentia spre afacere si cariera, Marea Preoteasa este in mod evident o carte de bun augur daca lucrati in domeniul spiritual sau in slujba divinitatii. Aceasta carte de tarot va poate prezice ca veti fi recunoscuti si veti realiza lucruri minunate in aceste domenii deoarece sunteti binecuvantati cu har divin.

Cu toate acestea, daca nu sunteti in profesiile de spiritualitate sau divinitate, atunci sensul cartii de tarot Marea Preotteasa pentru afaceri este acelasi ca pentru dragoste. In acest sens, nu ai acces la informatii despre viitor, din considerente ce tin de planul divin. 

Exista multe motive pentru care citirea in Tarot nu va va oferi un raspuns direct pentru o anumita problema. Este posibil ca actiunile pe care le intreprindeti sa afecteze mult alte domenii ale vietii voastre. Prin urmare, trebuie sa mergeti in continuare pe calea din prezent si sa lasati totul sa se desfasoare de la sine. 

Marea Preoteasa – slabiciune, sens negativ, obstacol 

Cand ne referim la Marea Preoteasa intr-un sens negativ, fie ca este vorba despre o slabiciune sau un obstacol, acest lucru inseamna ca aveti dificultati in a face diferenta dintre sentimentele si intuitia voastra. Trebuie sa lucrati la asta daca doriti o viata mai fericita. In unele tipuri de citire in cartile de tarot online, Marea Preoteasa poate insemna, de asemenea, ca va sunt ascunse secrete. 

Marea Preoteasa – avantaje, sens pozitiv, forta 

Intr-o pozitie verticala, de putere sau de avantaj, Marea Preoteasa inseamna ca aveti o intuitie foarte buna. Aveti capacitatea de a depasi orice situatie, folosind abilitatile psihice, iar acest lucru va fi de un real ajutor in urmatoarele luni.

Acest articol a fost publicat în My Blog. Salvează legătura permanentă.