Pepe se pregateste de botez!

Pe data de 15.08.2012 Pepe a devenit tatic. Bucuria i-a fost data de catre actuala lui sotie, Raluca, care i-a daruit o fetita de nota 10 pe nume Maria. La nasterea micutei Pepe era in culmea fericirii si a inregistrat toata nasterea pentru a-si aminti mereu de clipele minunate in care a devenit tata.

Dupa ce i-a amenajat acesteia o camera speciala pentru copii, Pepe si Raluca se pregatesc sa o boteze. Se pare ca evenimentul va avea loc la sfarsitul lunii ianuarie, chiar daca micuta va avea deja 6 luni. Motivul pentru care artistul a asteptat atat de mutl este simplu: nu a vrut ca micuta lui sa raceasca, iar dupa sarbatori va avea mai mult timp liber sa petreaca cu familia.

Pepe este un familist convins si isi dorea un copil de foarte mult timp, iar acum ca dorinta I s-a indeplinit cu siguranta botezul va fi evenimentul anului viitor. Totusi, artistul nu a dat inca detalii cu privire la data exacta si nici macar la locatia dorita, dorind sa petreaca minunatul moment departe de camerele curiosilor.