Ofera un boost vietii tale sexuale

Viata sexuala este importanta pentru sanatatea fizica, mentala, si emotionala. Daca simti ca a devenit monotona, atunci continua sa citesti acest articol. Iti vom arata in continuare cum sa oferi un boost vietii tale intime.

Apăsați butonul de resetare din viața sexuală

Dacă sunteți cuplat și blocați într-o rutină sexuală, nu sunteți singur. Foarte multe cupluri se confrunta cu acest gen de probleme. Pentru a va incita partenerul asa cum o faceati la inceput, urmariti cateva filme xxx. Vezi aici cele mai noi filme pentru adulti si invata cateva pozitii si tehnici sexuale noi. Acorda-ti timpul necesar pentru a invata cum se practica o anumita pozitie, astfel incat sa iti surprinzi partenerul in modul cel mai placut.

Eliberează energia corpului tău într-un mod nou

Du-te la dans sau încearcă yoga. Odată ce îți afirmi legătura cu propriul corp, poți să afirmi legătura cu corpul partenerului tău. Persoanele cuplate, dar inactive sexual, sunt predispuse la sentimente de tristețe și se simt neatractive. Revendicați-vă puterea sexuală gasind noi modalitati de a va misca si de a va simti confortabil in propriul corp.

Reinviati dopamina cu o experiență nouă

A face ceva nou creează un sentiment de legătură și intimitate. Gândiți-vă la ceva nou și faceți o activitate care vă poate incita sau vă poate entuziasma, cum ar fi o plimbare în parc sau o scurta excursie in natura. Veți crea dopamină și veți reproduce aceleași sentimente pe care le-ați avut în faza lunii de miere a relației voastre. Experții spun că dopamina și alte substanțe chimice din creier sunt direct legate de atracția fizică și pasiunea romantică, motiv pentru care legătura cu o nouă activitate împreună ar putea ajuta la declanșarea excitării. 

Luați un curs de sex și folosiți-vă weekendul pentru a practica

Ei bine, in ziua de azi se poate urma chiar si un curs de sex, curs din care cu siguranta veti invata foarte multe. Cuplurile pot afla despre noi poziții sexuale, tehnici și jucării sau recuzită pentru jocul sexual, într-un mediu de învățare care este distractiv – nu intimidant. Exista foarte multe cursuri de acest gen in mediul online. In plus, daca nu vreti sa urmati un astfel de curs, atunci exista numeroase carti si articole despre sex, inclusive filme pentru adulti din care puteti invata lucruri noi. Comunicarea in cuplu este foarte importanta si nu trebuie sa lipseasca. Daca va doriti intr-adevar sa experimentati ceva nou, atunci nu uitati sa va imbunatatiti comunicarea. Aceasta joaca un rol extrem de important in orice cuplu, si poate sa va ajute sa va apropiati mai mult sau sa va indepartati. Depinde doar de voi ce rezultat vreti sa obtineti.

Dacă nimic altceva nu funcționează, atinge nevoile tale interioare

Stresul și agitatia vieții sunt alți factori care afectează intimitatea sexuală, dar există modalități fructuoase de a depăși contracarările. Uneori trebuie doar să apelați la ceva simplu pentru a vă întoarce pe drumul cel bun, dar mulți oameni lasă frica sau jena să îi oprească din încercări. Sfatul specialistilor in relatii de cuplu este acela ca trebuie sa spunem mereu ce simtim si ce ne dorim pentru a avea o relatie implinita.