Monica Columbeanu nu mai lupta pentru fetita ei!

Desi s-au despartit de mai bine de 1 an, fostii soti Irinel Columbeanu si Monica Gabor mai aveau doar un singur lucru de impartit: custodia fetitei. Desi Monica a incercat sa stea cu fetita cat de mult a putut, se pare ca a decis sa renunte la lupta pentru custodia deplina a micutei.

Se pare ca miliardarul Irinel inca obtine tot ce isi doreste, mai ales ca a declarat in fata unei lumi intregi ca Monica nu va pune mana pe fetita niciodata. Se pare ca in ultima instanta, Monica nu ar fi dorit decat sa o aiba pe micuta Irina doar o luna pe an, in restul timpului aceasta urmand sa stea cu tatal ei.

Catalin Botezatu, bun prieten al Monicai, declara cu cateva zile in urma “Ea are incredere in el si, desi este o chestie contractuala, cred ca stiu ce fac. Dupa o casatorie, ramai prieten cu acea persoana si, de dragul unui copil, gasesti solutia. Eu am fost mereu convins ca se va ajunge la o intelegere si sunt sigura ca acest copil va avea de castigat. Este o decizie buna, in avantajul Irinei, mai ales ca micuta va putea fi de acum mai mult in prezenta mamei sale. Va beneficia de iubire maxima din partea Monicai”.