Femei Iasi – cum sa treceti de o despartire?

Femei Iasi te poate ajuta sa treci peste o despartire. Cum? Cu o serie de sfaturi. Citeste in continuare pentru a afla si tu ce trebuie sa faci daca vrei sa treci mai usor si mai repede peste o ruptura dintr-o relatie. 

Despartirile sunt foarte grele. Foarte multe persoane care ajung pe un site de intalniri si matrimoniale cum este Cautiubire.ro cauta din nou iubire; s-au despartit de partner/a si isi doresc un nou inceput in viata sentimentala. 

Despartirea poate sa fie unul din cele mai dificile procese pe care o persoana trebuie sa le depaseasca. Asta pentru ca in general sunt implicati mai multi factori emotionali. Desigur, suferinta mai tine si de intensitatea sentimentelor, de cat de lunga a fost relatia, de motiv despartirii etc. Deci, cum poti sa treci peste despartirea de acea persoana care la un moment dat a reprezentat totul pentru tine; ati impartit atat de multe lucruri si chiar ajunseseti ca credeti ca veti petrece toata viata impreuna?

Cautiubire.ro vrea sa fie sincer asa ca iti spunem din start: nu exista un raspuns clar la aceasta intrebare. De fapt, raspunsul este foarte dificil si delicat – fiecare om este diferite iar reactiile care apar in urma unei derspartiri pot varia de la o trece rapida pana la clipe extrem de dificile (poti simti cum umbra partenerului te urmareste chiar si la cateva luni sau chiar ani de la despartire). Vrem sa va oferim cateva sfaturi utile despre cum sa treceti mai usor peste o despartire. Deci cititi mai departe si vedeti ce este de facut. 

– Trebuie sa te gandesti ca lucrurile vor fi in curand mai pozitive. Este esential sa nu te lasi doborat(a) de situatie pentru ca va fi mai greu sa te ridici si sa-ti revii. Daca stati singur acasa toata ziua, in timpul zilei te vei gandi in mod constant la fostul iubit/ fosta iubita si la despartirea care a avut loc. Desigur, toata lumea are nevoie de aceste clipe, de plans in baie etc, dar nu lasa ca acest lucru sa se prelungeasca mai mult decat este cazul – o luna de zile deja poate fi prea mult. Fa un efort sa iesi din casa sau daca nu poti face acest lucru, cheama-ti prietenii sau familia si petreceti timp impreuna. 

– Concentreaza-te pe aspectele pozitive ale despartirii. S-ar putea ca in aceste momente sa nu realizezi foarte bine, dar acesta este cel mai bun lucru. Poate ca obisnuiai sa te certi constant cu fostul/ fosta partener/a inainte de a va desparti. Acum viata ta nu mai este permanent la limita. Poate ati petrecut mult timp cand ati fost impreuna? Acum poti sa umpli tot acest timp liber cu alte lucruri interesante – cu pasiuni de care nu ai putut sa te ocupi pana acum. Poti sa te intalnesti cu prietenii vechi si sa te ingrijesti mai mult. Exista motive intemeiate pentru care te-ai despartit, asa ca incerca sa nu te mai concentrezi pe tristete si suferinta. Concentreaza-te pe binele care rezulta din aceasta despartire si iti permite in continuare sa schimbi perspectiva si sa accelerezi procesul de vindecare. 

– Fii recunoscatoare pentru timpul pe care l-ati petrecut impreuna. Cautiubire.ro intelege ca acest lucru este destul de dificil de realizat date fiind circumstantele. Poate fi greu sa nu te uiti inapoi la o relatie cu resentimente, mai ales daca aceasta relatie s-a incheiat cu sentimente grele pentru ambele parti. Dar atunci cand vei reusi sa vezi relatia ca apartinand trecutului vei reusi sa treci mai usor peste procesul de vindecare. Nu vrei sa simti ca si cum timpul petrecut impreuna a fost o pierdere. Deci priveste din aceasta perspectiva: ati fost fericiti, ceva s-a schibat si apoi v-ati despartit pentru ca nu mai erati fericiti. Chiar daca va raneati unul pe celalalt, au existat si momente frumoase intre voi. Nu permite maniei sa inghita aceste lucruri din cauza modului in care s-a sfarsit totul – acest lucru iti poate aduce doar mai multa suferinta. 

Dupa ce simti ca totul a trecut sau cel putin te simti pregatit(a) pentru o noua relatie poti sa incerci sa-ti gasesti un nou partener/ o noua partenera pe un site de dating ca Femei Iasi.