Monica a revenit in tara pentru a-si vedea fiica!

Monica Gabor, fosta sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a revenit in Romania pentru a-si vedea fetita, pe Irinuca. Cele doua nu s-au mai vazut de 1 an, iar Irinuca de abia astepta sa petreaca cateva zile alaturi de mama sa.

Irinel Columbeanu se afla impreuna cu Irinuca, Monica si Ramona Gabor la un hotel din Mamaia, unde vor sta timp de cateva zile, pentru aceasta reuniune de familie.

Eu vorbesc destul de des cu Monica, mi se pare normal acest lucru. Irina s-a auzit ultima data cu mama ei la inceputul acestei veri. Sunt foarte fericit ca Irina isi vede mama. O sa fim cateva zile impreuna toti trei, insa Monica mi-a spus ca daca va fi o presiunea mediatica foarte mare o sa aleaga sa-si scurteze vacanta cu Irina.

Irina nu-si doreste sa mearga la mama ei in America. I-a spus asta si fata in fata, pe skype. Irina vrea sa-si petreaca vacanta aici la Mamaia”, a declarat Irinel cu cateva minute inainte de venirea Monicai.

Nu stiu daca fetita o mai recunoste pe mama ei. Perioada in care nu s-au vazut este extrem de mare, iar relatia dintre ele este grav afectata in prezent. Mai mult, daca aceasta ruptura dintre ele va continua, relatia lor nu va mai exista! In acest timp in care nu s-au vazut, copila a avut nevoie de mama si nu a avut-o langa ea. Fetita doar si-a inchipuit-o pe mama ei, adica si-a creat un personaj imaginar in mintea ei. Acum, cand a vazut-o, e posibil ca Irina sa fi fost dezamagita, in sensul ca Monica nu este asa cum si-a inchipuit-o fetita”, a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz, profesorul doctor Florin Tudose, seful Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar Bucuresti.