Greseli comune pe care le faci in cariera!

In zilele noastre, o cariera de succes este destul de importanta pentru majoritatea dintre noi. Insa, asa cum in viata de zi cu zi gresim, putem gresi si cand vine vorba despre cariera. Sa vedem care sunt cele mai comune greseli pe care le faci cand vrei sa iti schimbi locul de munca!

Nu cercetezi indeajuns compania la care vrei sa te angajezi

Atunci cand vrei un nou job, trebuie sa fii constienta ca trebuie sa alegi o companie care sa-ti ofere posibilitatea sa avansezi in cariera. Cerceteaza putin compania la care vrei sa te angajezi si intreaba in cadrul interviului de angajare care sunt posibilitatile de avansare din postul pe care il vizezi.

Pleci doar pentru a scapa de colegi

Nu este necesar sa iti schimbi locul de munca daca nu te intelegi cu colegii. Incearca mai degraba sa fii mai comunicativa sau sa nu ii bagi in seama, daca te deranjeaza atat de mult. Poti, de asemenea, sa vorbesti cu un superior despre problemele pe care le ai si sa gasiti impreuna o solutie.

Pleci pentru un salariu mai bun

In mod normal, sa pleci la un nou loc de munca pentru un salariu mai bun este o decizie inteleapta, insa exista si exceptii de la regula. De exemplu, daca la noul job nu esti respectat, nu te simti implinit sau nu te intelegi bine cu colegii, aceste lucruri pot conta mai mult decat niste bani in plus.

Te supraestimezi

Foarte multe persoane au tendinta de a se supraestima si cred ca sunt gata pentru o schimbare, insa de fapt nu sunt. Daca vrei sa avansezi in cariera si sa-ti asumi mai multe responsabilitati, gandeste-te mai intai daca poti face fata noilor provocari.