Cum sa fac ca parintii sa-mi accepte iubitul?

“Buna ziua,

Numele meu este Anca si am aproape 16 ani, pe care ii voi implini la sfarsitul anului. De cateva saptamani ma vad cu un baiat, pe care parintii mei nu il accepta.

Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni si pot sa spun ca ne-am placut din prima si stiam ca va fi ceva intre noi. El este mai mare decat mine cu 4 ani si chiar imi place acest lucru, deoarece ma face sa ma simt in siguranta.

Este foarte atent cu mine, imi vorbeste frumos, si chiar stie sa ma asculte si sa ma inteleaga. Este foarte rabdator si chiar intelege ca nu pot sta pana noaptea tarziu afara, deoarece parintii mei sunt cam stricti si chiar am ora de intrat in casa, si la aceasta varsta.

Sunt virgina si nu ma gandesc sa imi incep viata sexuala decat dupa cateva luni de relatie, pentru a fi sigura ca este un barbat in care sa pot avea incredere.

Problema dintre noi este ca provenim din medii diferite: parintii mei incearca sa-mi ofere ce-i mai bun, iar el s-a lasat de scoala si nu are liceul terminat. Cred ca din aceasta cauza, perintii mei nu il vad cu ochi buni si imi spun ca nu voi avea niciun viitor alaturi de el.

Insa pe mine nu ma intereseaza ca nu are liceul facut si ca nu se duce la facultate. Stiu ca il plac si ca ma place, si asta este de ajuns.

Va scriu voua, deoarece poate sunteti mai mari si maturi decat mine si imi veti putea da sfaturi mult mai bune cu privire la aceasta relatie. Nu vreau sa-l pierd, dar nici sa ma cert cu parintii mei.

Cum as putea sa ii fac pe parinti sa il accepte si sa nu mai fie impotriva lui?”