Cea mai ieftina gazduire online pentru site-ul tau

Atunci cand planuiesti sa construiesti un site, trebuie sa iei in considerare colaborarea cu o agentie de web hosting. Echipa din spatele acestei agentii te va ajuta sa existi efectiv in mediul online, si prin urmare sa iti construiesti o imagine puternica, imagine care sa duca afacerea ta spre succes. Evident ca firmele de gazduire web sunt diferite, si implicit si tarifele acestora.

Cand esti la inceput cu un astfel de business, cu siguranta cauti sa iti atenuezi costurile. In consecinta, ai nevoie de cea mai ieftina gazduire online pentru site-ul tau.

 In privinta acestui aspect, iata care este recomandarea noastra.

Cum gasesti cea mai ieftina gazduire web  

 Noi iti recomandam https://www.thc.ro/, una dintre cele mai profesionale dar si accesibile din punct de vedere financiar, firma de web hosting de pe piata. Am analizat amanuntit mai multe agentii de acest tip, iar preturile pe care cei de la aceasta firma de web hosting le au sunt semnificativ mai mici decat ale altor companii.

 In plus, preturile mai mici nu inseamna neaparat servicii mai putin calitative. Din contra, uneori anumite servicii sunt mai ieftine tocmai pentru ca numarul de clienti sa creasca. Asadar, nu ezita si arunca o privire pe acest site, pentru a descoperi toate serviciile de care poti beneficia daca inchei o colaborare cu aceasta firma.  

Nu alege pachete complexe  

Pentru a reduce din costurile in ceea ce priveste gazduirea web, iti recomandam sa nu ptezi pentru pacahete de servicii complexe. In primul rand cel mai probabil nici nu ai nevoie de toate acele servicii pentru ca te afli la inceput de drum, si in al doilea rand, este nevoie sa iti indrepti atentia doar catre cele mai importante aspecte, fara sa te pierzi in detalii. 

Cu timpul, cand afacerea ta va creste in mediul online, poti opta si pentru alte servicii, dar pentru inceput ai nevoie de doar cateva. Ceea ce iti trebuie in mod expres pentru realizarea unui website sunt domeniul web, mentinerea site-ului in mediul online, un serviciu clienti prompt si profesional, si o siguranta maxima a site-ului.

 Tine cont de nevoile tale 

 Vorbeam mai devreme de nevoile tale, nevoi pe care este obligatoriu sa le indeplinesti in momentul in care alegi sa colaborezi cu o agentie de gazduire web. Ceea ce mai trebuie sa iei in considerare in afara de aceste nevoi, este spatiul de stocare, criteriu care este si el extrem de important. Spre exemplu, daca vrei sa construiesti un site pe care vei dori sa stochezi atat clipuri video cat si fotografii, atunci este necesar sa alegi un pachet de hosting care sa includa un spatiu mai mare.   

Astfel, nu ai nevoie sa platesti in plus pentru un astfel de serviciu pe care nu il vei folosi. Ceea ce poti face este sa te indrepti catre un spatiu ceva mai mic, si implicit mai ieftin, la care poti face mai tarziu un upgrade la o solutie de gazduire ceva mai performanta, daca este cazul. Facand asta, vei putea sa iti gestionezi bugetul in cel mai intelept mod posibil, si in acelasi timp sa te bucuri de fiecare serviciu in parte exact atunci cand ai nevoie de el. Ideea este sa nu platesti pentru ceva ce nu iti trebuie deocamdata, si sa iti protejezi in acest mod, banii.

Pentru ca web hosting-ul joaca un rol important in construirea unui website, este esential ca fiecare antreprenor in parte sa acorde o atentie deosebita acestui amanunt.

Nu uita ca daca incepi business-ul cu dreptul, si construiesti pas cu pas intreaga afacere in mediul virtual, te poti bucura mai tarziu si de succesul mult dorit.