Operatii estetice inedite!

Medicii plasticieni sunt din ce in ce mai ocupati, pe masura ce apar noi si noi proceduri estetice, toate menite sa ne infrumuseteze. Iata care sunt cele mai noi operatii estetice!

 

Linia din palma

In tari precum Japonia, unde exista o cultura foarte populata a cititului in palme, medicii au inventat o noua procedura, de modificare a liniilor din palma. Pacientii sunt de parere ca acest lucru le-ar putea schimba destinul. Procedura dureaza doar 15 minute.

 

Implantul de mustata

De la implantul de par pana la cel de mustata nu a mai fost decat un pas. Procedura este foarte populara in Turcia, acolo unde barbatii poarta mustata ca pe ceva national. Este o procedura destul de costisitoare, de 5.000 de dolari, iar mustata este pusa la punct in doar 5 ore.

 

Culoarea ochilor

Poate ca te-ai gandit cel putin o data ca ai vrea sa ai ochii de alta culoare. Cel mult ti-ai pus lentile colorate si cam atat. Ei bine, medicii plasticieni au dus totul cu un pas mai departe si au perfectionat o procedura prin care iti poti schimba culoarea ochilor. Practic, procedura consta in inlocuirea irisului natural cu unul artificial, in culoarea preferata a pacientului. Operatia dureaza doar 15 minute.

 

Gropita in obraz

Si ce daca mama natura nu te-a inzestrat cu niste gropite in obraji? Le poti avea in doar cateva minute, cu ajutorul unui medic estetician. Operatia consta intr-o mica incizie in interiorul obrazului.